Gammal tant.com

Tjoflöjt!

I fredags började jag skolan, det verkade intressant men denna veckan så pluggar jag hemma för vi fick en 40 timmars hemmastudier att börja med! Wohhooo!! Nje kanske inte, det är svårt, för det är en massa bokstäver och siffror i ett och mått och toleranser och skit som man ska få in i huvudet, och hur tror ni det går med min minimala hjärna jag har! 0_o precis det går åt h*lvete! Men jag fixar detta ändå, det vet jag, även människor med små hjärnor kan om dom bara vill!

Snart blir jag gammal tant.com, fyller år om 8 dagar exakt, då blir jag, tro det eller ej men 23 år! 23 år!!!! Jag vet, vad tog tiden vägen, jag gick ju nyss ur högstadiet och gymnasiet.. Suck, snart sitter jag där och gungar i min gungstol och barnbarnen kastar äpplen på mig och nyper mig i näsan..Men än sålänge så kan jag gå utan käpp så jag klarar mig :)

Nu ska jag fortsätta plugga!

Pusshej gråsej // Frida


Snart!!

Tjenare tjenare!

Sitter här nu och gick upp tidigt för en gång skull, nu blir ni säkert fundersamma på titeln på bloggen eller hur??? Det är faktiskt inget som ni inte visste redan, jag börjar snart skolan, nämligen på fredag är såå sjukt nervös men det ska bli kul, ser fram emot svetsarutbildningen.

Idag vankas det röjning och städning sen lite plugg på den där förbannade körkortsteorin, det är såå förbannat jävla fucking tråkigt! *nej jag överdriver inte*, sen efter plugget ska jag ner till bilskolan och sitta där en stund och fördriva min tråkiga vardag YYYAAAYY...Not! Men det måste ju göras om jag ska få det där kortet någon gång.. ZzZzZz


Har inte skrivit här nu på en vecka och ber alla om ursäkt *sätter mig och storbölar samtidigt som jag ropar FÖRLÅT!*

Snart fyller jag år, på tal om andra ointressanta saker, jag fyller så mycket som tant! Jajamänsan här är en ståtlig och snygger tant i sina bästa år! Okej så illa kanske det inte är men jag blir 23 för er som undrar och ni som inte undrar får likförbannat veta det eftersom ni läser, vilket jag är glad för eftersom jag antagligen verkar skriver intressanta saker ändå trots allt. *lyckans tår faller ner från min kind*

Det är dessutom vackert väder idag. Och bara så ni vet ni som läser ni är dåliga på att kommentera! *tar fram stora hundögon och ber om att få en ynka kommentar*

Nej nu ska jag ta och göra nåt vettigt typ...hmm?...ja ehmm...Ja skitsamma kommer inte på nåt vettigt just nu men jag ska hitta på nåt att göra iallafall.

Pussa och krama men akta det kan vara en lama! // Frida


Förmågan att minnas sina drömmar

Godmiddag

Inatt drömde jag en sån fruktansvärd mardröm, jag vaknade av panikångest och skakade av skräck.
Jag drömde att jag var ute och fiskade och hittade en brunn som jag skulle se om det fanns fisk i, jag sänkte ner krok och flöte i brunnen och det nappade och jag fick upp en abborre och jag blev glad, jag sänker ner det ytterligare en gång och det nappar och jag känner att det är nåt stort, jag drar upp sakta och ser en stor mun och tror att det är en jättestor fisk men när det väl kommer upp till gallret av brunnen så ser jag att det är ett människohuvud och det är gul/vit hy människan har och munnen öppen, ögonen finns inte utan det är svarta hål bara och det rinner alger och annat äckligt från huvudet och jag skriker och får panik i drömmen. Och jag vaknar sen och har panikångest och skakar av skräck. Det var den äckligaste dröm jag haft någonsin.. Och det tog ca 1½ timme - 2 timmar innan jag kunde somna om..

Jag har förmågan att minnas alla mina drömmar, men den här ville jag inte kommit ihåg..

Nu ska jag städa.

//Frida

Morsning i en korsning

Hejhej
Helgen har varit bra spenderat tid med älskling *alla i förvånad tillstånd* Ja jag vet det kanske inte var så förvånande men ändå.
Igår var vi i falkenberg och firade hans pappa och jag badade i havet för första gången iår, det var kallt till en början men sen så var det skönt, ca 19 grader vart det.
Idag börjar älskling på sitt nya jobb så jag ska åka hem till mitt tillhåll.
Uppdaterar mera en annan dag.
Pösshaj torskfilé // Frida

RSS 2.0