Jisses vad uselt

Jag vet jag är världens sämsta på det här med att skriva och jag lovar jag ska bättra mig..
Hmm tror dock att det kommer bli svårt men ska ändå ge det ett försök.
Så ikväll vad händer, det blir god mat, chips och bara slappa omkring i mjukisbrallor o va söt, sånt där som jag är bra på :)

Vad har hänt hitills i veckan?
Hmm inget alls, jag har vart på teorilektion, jag har fisit omkring i byn utan att göra nåt vettigt, livet är bra trist på veckodagarna men så kan det va.

Men nu är det helg och jag är glad :D

//Frida utan g ;)

JA JÄVLAR!

Mig har ni inte sett mycket av eller jag menar mycket av mitt skrivande här i bloggen. Men det är såhär va att det har varit helg, och denna bruden lever sitt liv till fullo just nu. Så har inte hunnit är ni med mig in the club yao? 

Sov faktiskt till halv ett idag har sovit så grymt dåligt i helgen så jag tyckte att jag behövde detta, hoppas nu bara att jag fanskapet kan somna inatt också. Det är ju en jävla fördel är det inte? 

Idag då så vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Ska nog kanske träffa Frida en stund om jag inte måste iväg, men vi får se. kanske åka till erica en stund och göra henne sällskap med barnvaktandet ;) ja vi får se helt enkelt. 

men nu måste jag pysa, hellre älg i frysen än hjort i brallan! HEJHEJ!

ha det rockigt!
/elin

Varmt och härligt :D

Goddagens

Det är varmt och härligt och man svettas som en karl men det gör inget för jag är lika mycket kvinna ändå haha
Ska läsa lite körkortsteori och göra lite tester på internet och se hur bra jag är * inga förhoppningar på att det går bra menmen*

Jag älskar vädret!!! Så ska nog ta och promenera en sväng sen.

Hejhej
// Frida

Kuckelikuuu

Morrn i stugan!

Vart vaken sen kvart över åtta imorse, jag sover ju inte längre och det är irriterande på sitt lilla vis med tanke på att det är lördag, men men man kan ju inte få allt här i livet och jag fick inte sömnen hmm och jag fick inte heller längden. Jag är ju minimal liksom, 1.55 lång från marken och upp *jag vet ni skrattar säkert* men det finns mycket positivt med att vara kort *funderar* hmm nej det finns det inte..CRAP

Nu är värmen påväg tillbaka på tal om annat och varför pratar man alltid om vädret när man inte vet vad man ska pratat om egentligen? Det är dagens Ilandsproblem!

Ska dra till hålan skene en sväng idag, sen blir det väl att bara mysa med min älskling :)

Nej nu ska jag ta och fixa iordning mig så jag ser ut som en människa, tittade mig i spegeln imorse och jag skrek som fan och sen när jag insåg att det var jag själv jag tittade på så blev jag deprimerad, haha jadu man är inte alltid snygger må ni tro.

Tjo fräs ät gräs // Frida


Fredagsvitsar med Frida :D

Idag blir det Humor :) tänkte dra till med lite av min humor här kommer några goa historier :D

Maken klämmer sin fru i bilringen och säger: Om den här var fastare, kunde du göra dig av med dina håll-in strumpebyxor. Frun kokar av ilska! Nästa dag klämmer maken henne i bröstet och säger: Om det här var fastare, kunde du göra dig av med din bh. Då tar hon ett fast grepp runt hans penis och säger: Om den här var fastare, kunde vi göra oss av med brevbäraren, snickaren och din bror tommy när du är på jobbet!


En dag på ett sjukhus i Oslo kommer läkaren ut till sjuksköterskan i receptionen.
-Vi måste skriva ut patienten i sal 24!
-Okej, varför då? svarar hon
-Han har legat inne för gulsot i 3 år och nu har vi precis fått reda på att han är kines..

(Vill säga detta att jag har inget emot kineser eller andra kulturer för alla är lika mycket värda tycker bara denna är lite kul*
:)


Vad är det för likhet på en snigel och en BMW
Jo snigeln har slemmet på utsidan ;)

En raggare var ute och gled en dag, då såg han en jättesnygg brud som gick på trottoaren, han stannade brevid henne och vevade ner rutan, hon stoppade in huvudet i bilen och då vevade han upp rutan fort som fan, klev ur bilen och satte på henne i röven, sedan gick han in och satte sig i bilen och säger: "Vi raggare vi har våra knep" och tjejen svarar "det har vi bögar också" ;)


Trevlig fredag gött folk!

Sug och svälj trevlig helg ;) // Frida









WOOPS

Det borde varit läggdags för denna damen för en bra stund sen, men som vanligt fastnar jag med trynet framför datorn, det är la piss typiskt? (piss= inte kiss piss=dåligt)

Tänkte iaf ta och krypa ner i sänga nu, eller är redan i den... WOHOO wanna play? Nädu... jag är så jävla rolig ibland så att jag skrattar åt mig själv, men så var inte fallet nu. 

Jobbat idag för er som ville veta, ni vet sälja kaffe med bulle eller te med wienerbröd? Smaken är som baken, olika på alla. Själv är jag en bakelse kaffe person, det största som finns ska jag ha inga men! Sen stack jag med mamma på valpkurs, var helt okej... fast det var så jävla kallt om fossingarna så trodde jag skulle hacka av dom och dumpa dom i skogen...

Nu ska jag sova... nödvändigt inlägg... this sucks. / elin

Dunka takten i kylan

Vad är detta egentligen? Vart är den goa värmen som fanns nyss? Nu är det kallt och jävligt.. Fick dra på mig vinterjackan imorse, men hallå det är Maj för fan!! 
Jaja nog talat om detta skumma land sverige.

Sitter och äter lakrits, ja jag vet det är grymt gott! Jag är en sån här fanatiker när det gäller lakrits (dreglar ner bordet) nu medans jag äter denna fantastiska uppfinnig som lakrits så dunkar min kropp i takt med rihannas grymma röst i öronen. Dansa älskar jag att göra och jag har rytmen i kroppen Oyeah ;) Sjunger med även fast alla klagar, men det skiter jag fullkomligt i för jag är bäst ändå! *fnyser*
Fan nu blev jag partysugen som fan gaah!

Solen tittar fram lite ändå och jag o syrran tänkte simma ( dock inte utomhus för jag är väl inte korkad? svara inte på den frågan btw) men orkar fan inte *åldern tar ut sin rätt*.
I´m OLD! O_0

Kunde inte skriva nåt i bloggen igår för mitt internet fick nåt eget liv och ville inte fungera och jag drog i mitt hår och hade stora ögon och skrek som en tok, okej kanske inte men det var fanimej nära ska jag tala om.

Skrattade rätt gott igår åt min mormor, det är såhär att jag har ganska grov dialekt *kindbo* och min kille har sagt att jag pratar som krister och stefan ni vet dom där två komikerna och min mamma säger detta med, och igår sa jag något och min mormor säger *hmm du pratar likt någon, jag tittar på henne och så utbrister hon: Jo du pratar ju likt stefan och krister! Jag börjar skratta och säger mormor har du redan märkt detta det har redan mikael (min kille) sagt och vi har vart tillsammans i 4 månader o min mormor har umgåtts med mig sen jag föddes och mamma skrattade åt detta med och förstod inte att hon märkt detta tidigare, hon kände sig nog lite dum men vi skrattade gott åt detta.

Ja men med detta långa inlägg så ska jag nu lägga mig och pilla mig i navlen och äta mig tjocker.

Puss o hej torsk och sej
/Frida ;)




JÄVLA MONGOVÄDER!(MONGO RIMMAR PÅ KONGO)

Ibland tittar man ut genom fönstret och ser saker som egentligen inte borde vara där, som snö i maj? Var ute och gled i Borås med Louise och så börjar det snöa, båda kollar på varandra med käften öppen och tänker va i helvete? Det är maj och det ska vara vår, fuck u jävla äckel piss väder.

Var uppe hos pinglan Erica en stund innan, snackade lite om bilen. Ska ju köpa hennes lilla räser, är så trött på att åka runt i en skrotbenägen bil. Så en liten peugot ska det bli, kalas bra ju?

Alltså snart måste jag besöka dasset, är så jävla bajsnödig så bajsar snart ner mig och har ju bäddat rent så det vore väl lite synd va? Nu tänker ni säkert, fan vad äcklig hon är skriver att hon är bajsnödig hon är ju tjej... (och?)*skriker*

TYP TISDAG!

Tjenixen i mixern

Sitter och tuggar på Ballerinakex och jag älskar det. Choklad i mängder och jag är galen, det är nästan att man tuggar fradga (chokladfradga)!

Vart på teorilektion idag och det var väl segt som alla andra lektioner men längtar tills jag brummar omkring i ett läckert vrålåk eller jag det blir väl snarare att vrålåket har en läcker förare.. *ler stort*

Sitter och har ont i mitt öga dessutom vet inte riktigt vad som hänt den har fucked up totalt, jävla öga...Grr

Har lust att springa runt och vifta med armarna och skrika en massa onödig dynga eftersom jag har fruktansvärt jävla tråkigt just nu!!!

Så nu ska jag ta och göra det bara för det!

Tjohoj drick oboy // Frida



TJÄNARE ELLER?

Uppe med tuppen imorse och tvätta inte så kul kan jag lova, men kan ju inte springa runt i äckliga svettluktande kläder, och sketna trosor? Iof går dom la vända ut och in men mindre rockigt. nä fy fan vad äckligt * låtsas spy*

Om en stund ska fröken Louisan Johansson komma hit, vi ska ut och luncha idag. Sen är vi sugna på att hitta på något skoj, men jag vet inte vad....eller rättare sagt vi har inte en jävla aning...sug min balleeeee....*nej tack*

Nu ska jag ta lite morgonkaffe och sjunga en morgonvisa... lilla snigel akta dig akta dig akta dig... lilla snigel...... elin kan inte sjunga för fem öre men vad gör det, för lika grym är jag ändå?

ha det rockigt!
/elin

GODER NATT!

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen, eller ja här har jag legat länge nu. Men ska släcka av hjärnan och låt ögonlocken falla ner... på svenska däcka och sova!

Imorgon blir det upp tidigt ska tvätta, låter ju helt awesome... eller inte? Fy bövelen. tråkigt inlägg på menyn ja tack!

Ha det rockigt!
/elin

FULL RULLE TILL FLOWER POWER

Tjo flöjt!

Har cyklat fort som fan upp och ner för backarna som en idiot.. Har nu duschat så istället för att lukta rutten jordgubbe så luktar man flower power och det är ju nice.

Vill ha fint väder imorn så man kan använda sina nya glajjor och för er som inte vet vad glajjor betyder så ska jag nu förklara

Glajjor=Glasögon
Glasögon=Häftigt
Häftigt=Frida

Ja så där var en nice förklaring på vad Glajjor är ;)

Nu ska jag gå och dejta min sexiga kudde han ä fluffig och omtänksam som låter mig dregla på honom.

Natti natti // Frida




RUBRIK, WHO CARES?

Hallå eller!
Två brudar, icke normala. Men alla vet ju att det är överskattat att vara normal, så varför skulle vi vara det? Tro nu inte att vi är helt störda (eller lite är vi) Men inte så att vi drar folk i håret eller slår dom med kastruller eller fiser dom i ansiktet? hmm....

Nepp, vi bjuder på oss själva till hundra procent. och skiter i perfekta människor, även om vi nu är perfekta. Men det var ju så gud ville ha oss, puss till dig. Så varför inte leva efter hans krav? Säg det du!

Iaf.... Här bjuds det på allt mellan himmel och jord ....(och där kom gud in igen) hallå *vink vink* Öhh... kläder,smink, och all annat skit. 

Och såhär snygga är vi.....


RSS 2.0